PowerAutomate Desktop on ilmainen Windowsiin saatava ohjelmisto, jolla voit automatisoida työtäsi. Toiminnallisuus perustuu siihen, että opetat ohjelmistorobotin käynnistämään haluamasi ohjelmat ja toimimaan haluamallasi tavalla. Oletuksena sinun pitää käynnistää työpöytärobotti käsin. YouTubessa on paljon opetusmateriaalia varsinkin englanniksi, esimerkiksi tästä voit lähteä liikkeelle.

PowerAutomate Cloud on Microsoft365-tilaukseen liitettävä ohjelma. Siitä on saatavilla erilaisia ja erihintaisia lisenssejä tarpeen mukaan. Pilviautomaatiolla tehdyt robotit toimivat automaattisesti, esimerkiksi ajastetusti tai tiettyjen tapahtumien seurauksena. YouTubessa on paljon opetusmateriaalia, esimerkiksi tästä voit lähteä liikkeelle. Tämän ohjeen mukaan vaihdat Power Automate Desktopin kielen. Linkki englanninkieliseen Power Automate Desktop -opetusmateriaaliin.

PowerAutomate Cloud on Microsoft365-tilaukseen liitettävä ohjelma. Siitä on saatavilla erilaisia ja erihintaisia lisenssejä tarpeen mukaan. Pilviautomaatiolla tehdyt robotit toimivat automaattisesti, esimerkiksi ajastetusti tai tiettyjen tapahtumien seurauksena. YouTubessa on paljon opetusmateriaalia, esimerkiksi tästä voit lähteä liikkeelle.

Linkki projektin PowerAutomate pdf-koulutusmateriaaliin.